Zomeractiviteit Smaak Soldaatjes en Dance and Fun 4-12 jaar

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
31 aug
13:00 - 16:30

Categorieën Geen Categorieën


Zomeractiviteit Smaak Soldaatjes en Dance and Fun

Zomeractiviteit Smaak Soldaatjes en Dance and Fun, 13:00 – 16:30 uur, 4-12 jaar in BH Anansi.

*Alle activiteiten zijn onder voorbehoud.

Meer informatie? Bel of app naar Lea van Kallen 06 2329 1106 of Manon Mulders 06 1845 0279.

Klik op de flyer en bekijk het totale Zomerprogramma van Swazoom in Buurthuis Anansi!

Zomeractiviteit Smaak Soldaatjes en Dance and FunOns aanbod

Kinderwerk
Kinderwerk is er voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar in Amsterdam Zuidoost. Kinderen kunnen op woensdagmiddag en in de vakanties ( zomeractiviteit ) naar het buurthuis komen en meedoen aan allerlei activiteiten, als knutselen, dansen, spelletjes spelen etc.

Kent u Wise Kids TV?
Wise Kids kinderpersbureau is een middel om kinderen bewust van hun (mede)verantwoordelijkheid voor hun leef-, speel-, en woonomgeving te maken.

Wise Kids TV heeft een Youtube kanaal waar interviews en reportages bekeken kunnen worden. Meer informatie via Sjoerd Bakker, s.bakker@swazoom.nl.

Lees meer over Wise Kids TV en klik op: https://swazoom.nl/ons-aanbod/kinderwerk/wise-kids-tv/. Bekijk ook de Wise Kids TV reportage over een buurtkunst project in Holendrecht.

Jongeren- & Meidenwerk
Het jongerenwerk van Swazoom is er voor jongeren van 10 tot 23 jaar, waarbij het accent ligt op meiden en jongens tussen de 12 en 18 jaar.

Onze jongerenwerkers stimuleren jongeren in hun ontwikkeling en reiken ze handvatten aan die nodig zijn voor hun verdere ontwikkeling.

Het jongerenwerk is opgebouwd volgens een piramide-model. Van laagdrempelige contactmomenten werken we met de jongeren via gerichte projecten toe naar excellente programma’s.

In de excellente programma’s ontwikkelen jongeren het zelfvertrouwen en de vaardigheden die ze nodig hebben om succesvol te zijn in de maatschappij.

Lees meer over ons Jongeren-& Meidenwerk via https://swazoom.nl/ons-aanbod/jongerenwerk/. Hier kunt u ook meer vinden over onze programma’s: MySchoolCoachzzzGirls in control en 100% Passie.

U kunt alle kinderwerk-, jongerenwerk-, meidenwerk en volwassenenwerk activiteiten die Swazoom organiseert vinden in onze Activiteitenkalender. Onze vakantieprogramma’s, inclusief zomerprogramma’s per Buurthuis kunt u ook hierin vinden.

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 weeks ago

Swazoom

Swazoom Kinderopvang en KleintjeKunst tekenen een intentieverklaring om de komende 4 jaar cultuureducatie een nog vastere plek op de voorscholen te geven! Kleintjekunst

Samen gaan we de uitdaging aan om cultuureducatie toegankelijk te maken voor alle peuters van Amsterdam Zuidoost, waardoor zij zich kunnen ontwikkelen met muziek, zang, dans en verschillende vormen van creativiteit.

www.swazoom.nl/kinderopvang/

#swazoom #kinderopvang #voorschool #kleintjekunst #peuters #cultuureducatie #creativiteit #peuterontwikkeling #amsterdamzuidoost #voorschoolisvoorsprong #gelijkekansen #kansenvergroten
... See MoreSee Less

Swazoom Kinderopvang en KleintjeKunst tekenen een intentieverklaring om de komende 4 jaar cultuureducatie een nog vastere plek op de voorscholen te geven! Kleintjekunst

Samen gaan we de uitdaging aan om cultuureducatie toegankelijk te maken voor alle peuters van Amsterdam Zuidoost, waardoor zij zich kunnen ontwikkelen met muziek, zang, dans en verschillende vormen van creativiteit.

https://www.swazoom.nl/kinderopvang/

#swazoom #kinderopvang #voorschool #kleintjekunst #peuters #cultuureducatie #creativiteit #peuterontwikkeling #amsterdamzuidoost #voorschoolisvoorsprong #gelijkekansen #kansenvergrotenImage attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Super!

Gefeliciteerd heel goed!

Load more

Activiteitenkalender

<< feb 2020 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
Datum Activiteit
18 feb Ouder Kindinloop 0-4 jaar in No Limit
No Limit,
18 feb OKI-Ouder en kind inloop in Buurthuis Anansi
Buurthuis Anansi,
18 feb MSC Junior 10+ in Achtsprong
Buurthuis Anansi,
18 feb Kidsplaygrond 6-12 jaar in No Limit
No Limit,
18 feb My Dance 4+ in Buurthuis Holendrecht
Buurthuis Holendrecht,
Bekijk hier alle activiteiten